Korte Putstraat

Korte Putstraat
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ligging
Restaurant In den Zevenden Hemel bevindt zich temidden van de bruisende Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Deze straat staat landelijk bekend als de gezelligste eetstraat van Nederland. Dagelijks staan wij in deze prachtige straat voor u klaar om u te ontvangen voor lunch, diner en borrel.

Bourgondisch genieten
Genieten in de mooiste culinaire straat van Nederland. De Korte Putstraat kenmerkt zich door een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Al meer dan 25 jaar weten bezoekers onze straat te vinden om te genieten van een culinaire beleving. Of u nu wilt genieten van een lunch, diner of een gezellige borrel, in onze straat kan het allemaal.

Een beleving
De straat dankt zijn unieke karakter niet alleen aan de prachtige horecagelegenheden, maar ook aan de onderlinge band tussen de ondernemers. Samen met elkaar zetten de ondernemers in de Korte Putstraat dagelijks stappen om de straat verder uit te bouwen tot een geweldige ervaring. Prachtige events en culinaire hoogtepunten, u vindt ze hier allemaal.

Bezoek website

Een Hemelse avond beleven in een restaurant Korte Putstraat Den Bosch? 
Dat kan! Kom langs bij ons In den Zevenden Hemel! Bij ons kunt u genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, net wat u op dat moment verlangt van uw bezoek aan ons restaurant Den Bosch. Ons getrainde personeel houdt graag rekening met de voorkeuren van onze gasten en denkt graag met u mee naar de juiste invulling van uw middag of avond in Den Bosch. Wees welkom bij ons restaurant Korte Putstraat en ervaar de geweldige Hemelse Sfeer die bepalend is voor ons restaurant en de bourgondische gezelligheid die onze stad Den Bosch al zoveel jaar kenmerkt.

Reserveren
Wilt u reserveren voor een gezellige lunch, diner of borrel in ons restaurant Den Bosch dan kan dat via ons digitale reserveringssysteem of telefonisch via: 0736901451

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.